26 Kasım 2013 Salı

Renkli kuşlar

Renkli cıvıl cıvıl kuşlar magnet olarak kullanılabilir. Bu kuşlar çoktan sahibine uçtu. Sizde sipariş vermek isterseniz neseligunleratolyesi@hotmail.com a mail atabilirsiniz...



Mor baykuş kapı süsü

Kapı süsü modellerimiz de tek tek çıkıyor. Mor İPEK yazılı ucunda baykuş olan kapı süsü modern ve sade görüntüsüyle kibar gözdem sayılır. Begenilerinize sunuyorum :) 


Parti şapkaları

Doğum günü, baby shower, doğum, bekarlığa veda gibi bi çok organizasyonunuzda kullanabileceğiniz parti şapkalarıyla karşınızdayız. Modeller yavas yavas üretiliyor. Şimdilik 1 yaş doğum günü için bir örnek yaptım. Beğenilerinize sunuyorum..




Lavanta keseleri

Merhaba..... uzunca aradan sonra yine yeniden burdayım o kadar çok sosyal ag var ki hangi birine yetişsem bilemiyorum.. İnstagram, facebook ancak yetişiyorum bloga zaman kalmadı malesef :(
Bu süre zarfında bir çok yeni ürün yaptım bunlardan biri de lavanta kesesi modelleri. Hemen paylaşıyorummm :)))


14 Kasım 2013 Perşembe

Yeni ürünler karşınızda

Bi kac gundur yogunlugum sebebiyle yazamadim bu esnada yeni urunler cikmadi mi ? Hayir cikti.. :) aile yemegi, misafirler gelen giden derken bi turlu zaman yaratamadim. Zaman vardi da ben ayiramadim desem daha dogru olur. Simdi urun zamani..







Bunlarda Esra hanimin siparisleri gokkusagi magnetler. Bugun kargoya teslim edilecek. 





Bilgi ve sipariş için lütfen mail atiniz. Neseligunleratolyesi @hotmail.com

9 Kasım 2013 Cumartesi

Cıvıl cıvıl kuşlar

Merhabaaaaa...Bu civil civil minik kuslar siparis bekiyor. 50 adet uzeri siparislerde indirim uygulanacaktir. Renk alternatifleri uygulanabilir. Magnet veya lavanta dolgulu tercih edilebilir..




Bilgi 
ve sipariş için lütfen mail atiniz. .

7 Kasım 2013 Perşembe

Yeni ürünler karsinizda..

Yepyeni urunlerle karsinizdayiz.. Daha yenileri hazirlaniyor, bunlari bir an once paylasmak istedim.. dogum gunu, nikah, baby shower, mevlut, dogum gunu gibi organizasyonlariniz icin tercih edilebilir..



Bilgi ve ssipariş için lütfen neseligunleratolyesi@hotmail.com 'a mail atiniz.. 

6 Kasım 2013 Çarşamba

3 Battaniyem gitti..

Herkese gunaydinnn.. yagmurlu bir bursa sabahindan hepinize merhaba.. hava cok lkasvetli ve yagmur dur durak bilmiyor. Insanin hic yataktan cikasi yok yahu.
4 gun once gelen 3battaniye siparisimi dun kargoya teslim ettim. Tugba hn istegiyle 2battaniyenin polar kismini pazenle degistirdim. Hem cok guzel oldu hemde kullanisli. Alp bebegi isitmak icin suan yolda. Insallah guzel gunlerde kullanir.





Sizde bebeginize ya da akadas es dostunuza hediye almak isterseniz neseligunleratolyesi@hotmail.com 'a mail atabilirsiniz. Instagramdan neseligunleratolyesi yazip diger urunlerimizi gorebilirsiniz...

3 Kasım 2013 Pazar

Baykuş nikah şekeri

Daha pazar gecesi ama simdiden herkese guzel bi hafta diliyorum. Haftaya baykusla basliyorum hadi hayirlisi. Yeni yeni yepyeni nikah sekeri ya da hatira magnet olarak kullanilabilecek olan gelin ve damat baykuslarim iste karsinizda.. Tatatataaaammm. 





Sirin mi sirin bu bbaykuslardan bende dugunumde, nikahimda sevdiklerime dagitmak istiyorum diyorsaniz yapmaniz gereken tek sey neseligunleratolyesi @hotmail.com'a mail atmak. Sonrasini bana birakin.. keyifli ve hayirli bir hafta olmasi dilegiyle

2 Kasım 2013 Cumartesi

Nişan ve söz bohçasına konulan lavanta kokulu sabun..



Herkese tekrardan merhaba sevgili blog severler.. 
Kış aylarinin yaklasmasi hatta gelmesi sebebiyle soz nisan dugun sezonu kapanmis olsa da ben bu aralar bu tur cemiyetleri cok fazla duyuyorum. Bunlari atlatmis biri olarak soyliycek tek sozum stres yapmayin hepsi bi anda gelip geciyo geriye sadece anilar kaliyo.. 

Kendi nisanimda yaptigim suanda da evimde sergiledigim lavanta kokulu dantelli sabunu sizlere taktim etmek istiyorum.. 




Bilgi 
ve sipariş için lütfen neseligunleratolyesi@hotmail.com 'a mail atınız. .


1 Kasım 2013 Cuma

Guzel bir cumartesi sabahindan hepinize Gü-nay-din..

Cok guzel bi sabah cok enerjigim :) icim kipir kipir valla ama distan gorseniz ayakta uyuyorum.. icindeki enerji sanirim kahvaltidan sonra aciga cikacak. Ev islerinden acayip bunalti geldigi icin temizligi fln saldim :) evliligin tadini cikariyorum resmen ;) ev hanimligi zor.. hele calisan icin cok daha zor. Bu dertten bi ben muzdarip degilimdir heralde kimseninyarasini desmeyeyim..

Gecen gun esimle konusuyoruz zaman ne cabuk geciyor. Ne zmn dugun oldu balayina gittik geldik hersey normale dondu hayat monotonlasiyor mu ne ?? Zaman cok cabuk akip geciyo cok üzülüyorum. Hayatimiz calismakla geciyor. Neyse.....


Dun kardesimin dogum gunuydu ufak capli dogum gunu kutlamasi yaptik maksat beraber olalim annem babam kardesim esim.

Umarim hersey gonlunce olur canim kardesim yeniden iyiki dogdun..