17 Ocak 2014 Cuma

dream big little one vol 3 《 Pembe 》 ♥♥







Merhaba, guzel bi cuma gununden herkese kucak dolusu sevgiler. Hepimizin cumasi mubarek dualari kabul olsun. Yine bir dream big little one iile karsinizdayim. Bu defaki pembe.. kurdele ile ilgili bi cok kararsizlik yasadiktn sonra buna karar verdim ama suan pembe de olabilirmis diyorum. Denemeliyim ;) 
Begenilerinize sunuyorum. Sevgiler..

14 Ocak 2014 Salı

Yepyeni lavanta keseleri

Merhaba
Sabah erken saatlerde carsiya gittim bu cok cici kumaslardan aldim ve yeni desen lavanta keseleri karsinizda... sahsen cook begenerek yaptim bunlari. Siparislerini bekliyorlar sabirsizlikla.. sevgiler




13 Ocak 2014 Pazartesi

Vol 2 dream big little one





Bir dream big little one panosuyla daha karsinizdayim. Pazartesi guzel bbasladi sabah dugun fotolarimizin bir kismi daha elime ulasti cok mutlu oldum. Onu da farkli bir postta paylasmayi düşünüyorum.  Bu postumuz Esra hanimin oglunun odasi icin hazirladigim panoya ait. Beyaz uzerine mavi hazirladim cunku odasi mavili beyazliymis. Cok hos oldu bence. Ilerleyen zamanlarda yanina bi kac bisey daha yapip kombinlemeyi dusunuyor kendileri. Bekliyorum..

Sevgiler.. guzel haftalar olsun hepimize. 

11 Ocak 2014 Cumartesi

Kıvanç'ın odası için




Merhaba, Kivanç in odasi icin cok guzel bi pano hazirladim kasnaktan. 
Guzel hafta sonlari olsun herkese..

10 Ocak 2014 Cuma

Düğünümüzden bir kaç kare..

Merhaba..
Dugunden bi kac kare paylasmak istedim sizlerle daha resimlerimizin tamami ulasmadi elimize. Bi kac tanesine bakarak ic geciriyorum iste. Ne zaman dugun oldu da bitti 4 aylik evliyim. Zaman cok cabuk geciyor coookk..
Neyse resimlere gelelim..








bebek battaniyesi ♥♥







İşte cesit cesit, renk renk bebek battaniyelerim. Cantali ve cantasiz secenekleriyle. Bilgi ve sipariş için lütfen mail atiniz. .

4 Ocak 2014 Cumartesi

you are my sunshine




Merhaba, gununuz batu'nun odasinda yerini alicak bu gunes gibi aydinlik olsun..

1 Ocak 2014 Çarşamba

dream BİG little one★★



Merhaba, yeni yilda yeni urun. 2014 guzel baslasin guzel bitsin istiyorum.  Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah. Sevgili batuş'un odasi icin yaptigim kasnak karsinizda. Yanina bi kac tane daha yapicam cok begenildi cunku...
Simdilik bu kdr yine kisa yine kisa .. 
Sevgiler. ...