31 Ocak 2013 Perşembe

Dekorasyon önerileri

Dugunume her gecen gun daha da yaklastigiz su gunlerde dekorasyona fena halde sarmis durumdayim. Nereye baksam minder,  duvar kagidi, tablo fln goruyorum :) Dugunden sonra ic mimar olarak calismayi dusunuyorum :)) fikirlerim hala netlesmedi bu da nisanlimin sinirlerini epey bi bozmus durumda ;)  arastirmalarimdan elde ettigim bazi resimleri sizlerle paylas istiyorum. Sevgiler..








25 Ocak 2013 Cuma

Bursada bir aksam..



Bugun bursada yazdan kalma bir hava vardi.. aksami da oyle hala nisanlimla is cikisi bulusup heykel turu yaptik. Hava guzel olunca insanin ruh halide iyi oluyor gercekten :) yemegimizi yedik ve siestada cayimizi yudumluyoruz oyle keyifli bir geciriyoruz kiii :))) nisanlim su telefonu elinden birak diyip duruyo.. baska bir postta gorusmek uzere.
Sevgiler..

21 Ocak 2013 Pazartesi

Pi'nin Yaşamı


Pi'nin yaşami filmine aslinda gitmeyi istemiyordu. Yorucu mobilya gezmesinden sonra gece seansinda bi filme gidelim dedik nisanlimla. Filmin fragmanini gormustuk hosumuza gitmisti gittik sonuc olarak. Degisik guzel bi film degisik bi konusu var ve ders verici. Tavsiye ederim.. Şimdiden iyi seyirler.. :)))

15 Ocak 2013 Salı

Mickey mouse'lu battaniye gule gule git..

Gunaydin herkese.. guzel bir gune merhaba dedim ve ilk battaniyemi sattimm... cok mutluyum.. battaniyem guzelce paketlendi ve bugun yola cikacak.. gule gule gitsin sicacik isitsin insallah.. Özge hanim'a sevgiler..

2 Ocak 2013 Çarşamba

Hosgeldin 2013..

Tekrardan herkese iyi seneler.. postu daha once hazirliycaktim ama ancak kendime geldim ve toparlandim.. Cok eglenceli ve unutulmaz bir gece gecirdim.. Tum gece ve sabahinda bol bol fotograf cekindik.. Iste cektigim fotolar




Iste masamiz.. bir kus sutu eksikti gercekten..yiye yiye bitiremedik..



Daha net bi resim..

Veee eser.. gecenin ilerliyen saatlerinde kulubesinden cikarip onu yanimiza aldik.. nasilda sirin ama..



Hediyelerimizi minik agacimizin altina koyduk.. saat 00:00 dan sonra hediyelerimizi sirayla actik.. cok eglenceliydi..



Masanin guzelligine bakin..



2013 sabahinin ilk kahvaltisi gecesinden farksiz degildi..


Iste bizim yeniyilimiz boyle gecti.. cok eglendik coook oynadik.. yedik ictik, gercektn cok guzeldi.. insallah seneye de bizim evimizde agirliycz arkadaslarimizi..
Herkese iyi seneler..